Våre faste møtekonsepter

Vi arrangerer en rekke nettverksaktiviteter i løpet av året. Mange av disse endres, men noen er også faste innslag. Av de faste innslagene kan nevnes Global Economic Outlook, International Forum, Medlemstreff og Eksportfrokost. Pga. Covid-19 så er flere av våre faste arrangementer utsatt inntil videre. Men, under kan du lese litt om hver av dem – så følge med i vår kalender for å se når neste arrangement kommer.

Medlemstreff
Medlemstreff er en spennende møteplass hvor medlemmer og forretningsmuligheter står i fokus. Vi lar 5 medlemsbedrifter fra 5 forskjellige bransjer fortelle om sitt firma, sine planer og ønsker for bedriften. Hensikten er at medlemmene skal bli bedre kjent med hverandre og få mulighet til å utvikle forretningsrelasjoner. Kom og hent inspirasjon, oppdag muligheter for samarbeid og utvid ditt nettverk.
Medlemstreff har blitt en stor suksess og dette er blant annet det medlemmene sier:

“Medlemstreff hos Oslo Chamber of Commerce var en utmerket plass for å stifte nye kontakter på tvers av sektorer. Det er et stort behov for slike fora her i Oslo – ofte holder man seg kun til egen sektor og går dermed glipp av interessante innspill og partnerskap. Som konsulentselskap er vi alltid interessert i å høre om muligheter for ny business, enten i partnerskap med andre bedrifter eller som leverandør av tjenester»

MFH Consulting

«Helt supert. Veldig nyttig og veldig hyggelig å treffe andre medlemmer fra Oslo Chamber of Commerce. Jeg knyttet nye kontakter som potensielt kan føre til ny business for oss»

Lene Sandvik, Bisnode D&B

Eksportfrokost
Våre medlemsbedrifter har mange spennende og interessante produkter og tjenester å tilby og en stor andel av dem er eksportører. Vi ønsker at medlemmene skal bli mer kjent med hverandres aktiviteter og startet derfor i år dette nye frokostmøtekonseptet, hvor vi inviterer oss selv til en medlemsbedrift som har lykkes med sin eksportvirksomhet.

Vi lærer mer om hvordan de har kommet dit de er i dag, om produktene/tjenestene og om utfordringer på veien. En gylden mulighet for dere som medlemmer til å vise dere fram og til å profilere dere.

Det er gode muligheter for læring, nye idéer og rom for spørsmål og diskusjon.

For å se når de kommende arrangementene holdes, klikk deg inn i kalenderen under.