Relocation tjenester

– la våre eksperter ta seg av prosessen, og få en produktiv medarbeider fra dag én

Vår avdeling for relocation gjør en forskjell for selskaper som ansetter fra utlandet. Vi reduserer presset på HR og vet hva som kreves for at din ansatte skal trives i Norge. Resultatet er en glad og produktiv medarbeider fra første dag!
Du vil det beste for din bedrift – du vil tiltrekke deg og beholde internasjonal ekspertise. Byråkratiske prosedyrer, kulturelle forskjeller og etablering av et nytt sosialt nettverk er bare noen av utfordringene globale ansatte står overfor, og dette påvirker produktiviteten.
Vi tilbyr relocation tjenester fra A-Å. Om du kun trenger hjelp til en liten del av prosessen eller om du vil ha hjelp til alt. Vi har en stor meny som du kan velge fra, slik at nettopp din nyansatt blir godt ivaretatt. Vi har lang erfaring, og vet at hver enkelt assignee er forskjellig. Vi tilpasser oss, og gir service og support som er tilpasset den enkeltes behov.

Som en del av Oslo Chamber of Commerce tilhører vi et globalt nettverk av medlemsbedrifter og handelskamre. Vi har en rekke faglige og sosiale eventer og arrangementer hele året. Dette gir din nyansatte en unik mulighet til å etablere et nettverk i Norge, som bare vi kan tilby.

Oslo Chamber of Commerce – Relocation-tjenester gir deg med en kostnadseffektiv relocation-prosess et fortrinn slik at du beholder de høyt kvalifiserte medarbeidere.

Les mer om tjenestene vi tilbyr under:

Relocation & Immigration    Premium Services