Framgangsmåte essCert

For å få dine dokumenter sertifisert, så må du opprette en brukerkonto hos essCert, som er systemet vi bruker for all sertifisering. Å lage en brukerkonto hos essCert er både enkelt og gratis.

Du kan søke om å få opprette en profil ved å laste ned og fylle ut en «Formal Undertaking». Skjemaet sendes ferdig utfylt til register@esscert.com. Du vil få en e-post med informasjon om innlogging innen en arbeidsdag.

Du kan søke om en konto i dag og tydelig se hvordan prosessene dine kan strømlinjeformes. Gjennom essCert ser du alle bedriftens utstedte dokumenter, og systemet gir en god oversikt som både forenkler overholdelse og øker kontrollen av dokumentasjonen.

Det er både raskt og enkelt å fullføre en søknad om Certificate of Origin gjennom essCert. Systemet lagrer enkelt informasjon, noe som betyr at du ikke trenger å skrive om neste gang du søker. Hvis du ønsker at vi sertifiserer fakturaer eller andre dokumenter, kan du også enkelt laste dem opp via essCert. Når søknaden er godkjent, og dokumentene er ferdig sertifisert av Oslo Chamber of Commerce vil du få en e-post om at dokumentene er ferdige, og kan skrives ut fra din profil i essCert. Dokumentene printer du selv ut på hvitt papir.

En annen fordel ved elektronisk sertifisering er at det sparer deg for tid og penger – det er i tillegg bra for miljøet, da det reduserer ledetider og reduserer transporten til Oslo Chamber of Commerce Chamber.

Dokumentene blir behandlet innen tre timer etter at de er sendt inn, hver ukedag i tidsrommet 08.30-15.30.

Om du trenger å få dokumentene stemplet og signert manuelt, kan du velge å få dokumentene skrevet ut hos Oslo Chamber of Commerce. Du må fylle ut en «Formal Undertaking», og opprette en profil hos essCert. Fyll ut all informasjon, og velg «Print at the Chamber». Dokumentene vil da bli stemplet og signert manuelt, sendt deg per post.

Online Document Certification

Username

Password


Forgot login details?

 

Har du flere spørsmål om sertifisering av dokumenter?

Kontakt oss her